Curs de calificare pentru ocupatia ,,Mediator Sanitar”

Curs de calificare pentru ocupatia ,,Mediator Sanitar”

Asociatia ,,Un Pas Inainte Alexandra” in calitate de beneficiar in parteneriat cu Asociatia ,,Centrul Național Pentru Dezvoltarea Resurselor Umane EuroStudy” in calitate de partener in cadrul proiectul ,,Tineri pentru viitor”, contract POCU/991/1/3/154902, anunță începerea unei grupe de cursanti pentru cursul de calificare pentru ocupatia ,,Mediator Sanitar”. Durata cursului: 720 ore din care 240 teorie si 480 practica.

Competente dobandite: Mediatorul sanitar facilitează accesul non discriminatoriu al persoanelor aparţinând grupurilor vulnerabile la servicii de sănătate de calitate, cultivă încrederea între autorităţile sanitare/ medicale şi beneficiari, alte agenţii ale administraţiei locale, promovează sănătatea în comunitate şi informează şi educă membrii comunităţii prin respectarea măsurilor de igienă.

Conditii de inscriere curs:

• Absolventi de studii minim 8 clase.

• Domiciliul/resedinta in judetele: BRAȘOV, SIBIU, ALBA,

HARGHITA, COVASNA, MUREȘ.

• Persoane cu varsta intre 16 si 29 de ani care nu urmeaza nici o

forma de educatie sau formare si care nu sunt ocupate pe piata

muncii, care sunt inregistrate si profilate de catre SPO.

• Se acorda subventie la finalizarea cursului.

Va asteptam sa va inscrieti la cursul GRATUIT oferit in cadrul acestui proiect si va dorim succes tuturor participanților care sunt dornici să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe.

Inscrieri si informatii suplimentare:

Persoane de contact: Persa Alina – 0741684817

Email: tinerineets154902@gmail.com

Înapoi