Informații Preliminare

Prezentul document intitulat “Termeni şi Condiții” constituie acordul legal dintre dumneavoastră în calitate de Client, Utilizator și / sau Vizitator şi Asociatia Centrul National Pentru Dezvoltarea Resurselor Umane EuroStudy vizând utilizarea Site-ului teachhub.ro, comanda de produse / servicii, accesarea şi folosirea facilităţilor Site-ului etc. Pentru utilizarea conformă a Site-ului, vă recomandăm să citiţi în prealabil aceşti Termeni şi Condiţii. Accesarea si vizitarea Site-ului, înregistrarea unui cont de utilizator/client, dar şi plasarea unei Comenzi înseamnă acceptarea în totalitate şi necondiţionată a acestor Termeni şi Condiţii.

Pentru a putea accesa în mod facil serviciile pe care vi le punem la dispoziție, trebuie să acceptați în mod neechivoc și în totalitate Termenii și Condițiile de față. Dacă nu sunteţi de acord să respectaţi aceşti Termeni şi Condiţii, fie chiar şi parţial, vă rugăm să nu utilizaţi Site-ul. De asemenea, dacă, în orice moment, aceşti Termeni şi Condiţii nu mai sunt acceptaţi de către dumneavoastră, vă rugăm să sistaţi imediat accesarea şi utilizarea Site-ului.

Termenii şi condiţiile pot fi modificate oricând, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Modificările şi informaţiile privind valabilitatea acestora vor fi postate pe acest site, în vederea informării celor interesați / vizați. Utilizatorii, Vizitatorii și Clienții trebuie să se raporteze la regulile, drepturi, obligaţiile, procedurile etc. prevăzute de Termeni şi Condiţii în formatul valabil la data interacționării cu Site-ul, fără a exista o obligaţie a de teachhub a-i informa individual despre actualizări şi / sau modificări.

Datele noastre de identificare sunt următoarele:

Definirea Unor Termeni

Condiții Generale de Utilizare

Site-ul teachhub.ro este un site public ce poate fi utilizat de către orice persoană interesată în a achiziționa unul sau mai multe produse ori servicii.

Utilizarea site-ului teachhub.ro, denumit în continuare „site“ presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos.

Continutul și design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea teachhub.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de utilizatori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informațiile respective.

În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

Vizitand site-ul nostru veti fi implicati in “Serviciu” si acceptati sa respectati urmatorii Termeni si Conditii (“Termeni ai Serviciului”, “Termeni”, “Contract”, “Termeni de utilizare”, etc), inclusiv acei termeni si conditii suplimentare precum si politicile la care se face referire aici si/sau prin hyperlink-urile disponibile. Acesti “Termeni si Conditii” se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal.

• Va rugam sa cititi cu atentie acesti “Termeni si Conditii” inainte de a accesa sau vizita site-ul nostru. Accesand sau utilizand orice parte a acestui site sunteti de acord sa respectati acesti “Termeni si Conditii”. Daca nu sunteti de acord cu toti termenii si conditiile din acest contract atunci nu ar trebui sa folositi nici o parte a acestui website sau vreun serviciu oferit prin intermediul acestuia. Daca acesti “Termeni si Conditii” sunt considerati o oferta, acceptarea este limitata expres la acesti “Termeni si Conditii”.

Orice facilitate noua sau instrument care vor fi adaugate acestui website se vor supune de asemenea acestor “Termeni si Conditii”. Puteti consulta oricand ultima versiune a acestor “Termeni si Conditii” in acesta pagina.

Orice facilitate noua sau instrument care vor fi adaugate acestui website se vor supune de asemenea acestor “Termeni si Conditii”. Puteti consulta oricand ultima versiune a acestor “Termeni si Conditii” in acesta pagina. · Ne rezervam dreptul de a actualiza, schimba sau inlocui orice parte a acestor “Termeni si Conditii” prin publicarea actualizarilor si/sau schimbarilor in acest website. Ne rezervam dreptul sa refuzam furnizarea serviciilor catre oricine, din orice motiv si oricand.

Produse și Servicii

Prin intermediul acestui website noi vindem servicii de psihologie, psihoterapie si servicii de formare profesionala.

Orice descriere a serviciilor sunt subiect de schimbare in orice moment, fara notificare, la singura noastra discretie.

Asociatia Centrul National Pentru Dezvoltarea Resurselor Umane EuroStudy își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale termenilor și condițiilor, precum și ale ofertei, fără notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea Asociatia Centrul National Pentru Dezvoltarea Resurselor Umane EuroStudy își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Aceste erori nu obligă Asociatia Centrul National Pentru Dezvoltarea Resurselor Umane EuroStudy la nicio acțiune.

Ne rezervam dreptul sa oprim furnizarea oricarui serviciu oricand.

Nu garantam ca standardul de calitate al oricarui serviciu, informatie sau alt material obtinut de catre Dumneavoastra se va ridica la nivelul Dumneavoastra de asteptare, sau ca orice eroare in serviciile oferite vor fi corectate.

Achiziția și Livrarea Produselor și a Serviciilor

Serviciile de psihologie si psihoterapie vor fi platite in avans nu se fac rezervari de locuri in a programatorul specilistilor fara plata efectuata integral pentru serviciul prestat.

Serviciile de formare profesionala achizitionate online se vor achita integral.

Dovada plății trebuie trimisă la adresa de e-mail: office@teachhub.ro ulterior se proceseaza serviciul achizitionat si detaliile aferente lui.

Politica de Retur/Anulare

Nu se vor restitui sau anula nicio taxa/plata pe care clientul a facut-o deja, indiferent de motivul invocat de client. In cazul in care decideti sa achizitionati serivciile noastre, va asumati ca ati luat la cunostinta politica noastra de retur.

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Soluționarea litigiilor se poate face pe cale amiabilă sau prin intermediul instanțelor judecătorești competente ori prin intermediul unor mediatori. Comisia Europeană a implementat o platformă de soluționare online a litigiilor disponibilă aici.